menu

Tech

Desktop, Smartphone & Tablet, Software, Drones, Robots dhe shumë më tepër

 

tutorial kinematografisë me Photoshop

Një atmosferë Hollywood për fotot tuaja

Në ditët e sotme me photo editing software që ju mund të bëni gjëra të mahnitshme dhe të kthehet fotot zakonshëm përditshme në vepra arti të vërtetë të denjë për fotografë profesionistë.

Në mënyrë që të jetë në gjendje për të marrë rezultatet e një nivel të caktuar, megjithatë, ju duhet të jetë në gjendje të përdorni këto softuer shumë mirë. Në këtë video tutorial ne do të mësojnë të përdorin photo editing software par excellence: Photoshop.

Në mënyrë të veçantë ne do të mësojnë se si për të dhënë fotot tona një vështrim të denjë për yjet e filmit.

Përgatitja për të luajtur video dhe për të krijuar fotografi të mrekullueshme profesionale për albume tuaj. Kujtimet e pushimeve tuaja apo ngjarje të rëndësishme të jetës kurrë nuk do të kishte qenë aq të bukur.

Lini një koment

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×