menu

Tech

Desktop, Smartphone & Tablet, Software, Drones, Robots dhe shumë më tepër

 

Pokemon Go tutorial

Pokemon Go tutorial

Të fillojnë të luajnë Pokemon të shkuar me këtë video tutorial

Jailbreak ios9 me veten

Jailbreak ios9 me veten

Versioni final i iOS 9 u lirua nga Apple në shtator dhe 9.0 fillestare lëshuar u pasua shpejt nga përditësimit bug fikse në iOS 9.0.1, pastaj 9.0.2 në fund të shtatorit.

Permiresimi dritaret tuaja 10 përdorim me këtë tutorial

Permiresimi dritaret tuaja 10 përdorim me këtë tutorial

Si të përdorni Dritaret 10: Këtu Beginners guide!

Kjo mbulon Menu e Windows 10 Start, Parametrat e Sistemit, Dritaret 10 Universal Apps, Taskbar, Cortana Digital Assistant, Task View (shumëfishta Desktops), dokumentit Explorer, njoftim Area, Qendra e Veprimit, tregojnë Desktop, dhe të parakohshme Assist.

Si për të mundësuar multi-dritare në Android Marshmallow

Si për të mundësuar multi-dritare në Android Marshmallow

Google ka mbushur ton e tipare të reja dhe aftësitë në saj të fundit Android 6.0 alte sistemi operativ mobil. Ka shumë më tepër për të shqyrtuar në OS të fundit.

Sot, ne jemi duke u përqëndruar në një tjetër fshehur tipar Android 6: multi-dritare.

smartphone juaj mund të bëhet një projektor 3D hologram. Gjej se si!

smartphone juaj mund të bëhet një projektor 3D hologram. Gjej se si!

La revolucioni holografic po vjen, por zbulimi nuk është e re, dikush ka provuar tashmë për të shitur një ide të tillë me anë të Kickstarter pa sukses, edhe për shkak se nuk ka nevojë për të shpenzuar para dhe ju mund ta bëni këtë duke gjetur një komponentë pak se pothuajse të gjithë ne kemi në shtëpi!

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×