menu

Shkencë

Math, Astronomi, Fizikë dhe shumë më tepër

 

Si motorët e punës

Zbuloni të gjitha sekretet e breshëri të motorit

Çdo ditë ne kemi marrë makinën tonë, vënë atë në lëvizje dhe me makinë. Por nuk kemi ndonjëherë pyes veten se si lëvizjet e makinave?

Motori me djegie lejon për të kthyer energjinë kimike, i pushtuar nga një përzierje me ajër të karburantit në mekanik Puna e vënë në dispozicion për bosht me gunga dhe në përgjithësi në sistemin e transmetimit.

Ajo tha se duket të jetë shumë e thjeshtë, por në këtë tutorial ne do të gjeni se si të bëni këtë konvertim të shërbejë shumë pjesë që kryejnë funksione të ndryshme brenda motorit dhe ligje fizike që rregullojnë atë.

Kurioz? Kliko në video dhe të mësojnë në lidhje me motorin e automjetit tuaj!

 

Lini një koment

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×