menu

Shkencë

Math, Astronomi, Fizikë dhe shumë më tepër

 

Si funksionon një Rocket?

Fizika mund të na shpjegojë se si një punon raketa

Raketat janë me të vërtetë të bukura! Ata mund të fluturojnë milion milje larg dhe të arrijnë madje Hapësirë ​​dhe hënë.

Djali juaj një ditë do t'ju pyesë se si punojnë dhe pastaj ju mund ta shpjegoni atë nëpërmjet fizikës dhe kësaj videoje.

Mëso do të jetë kënaqësi për fëmijët tuaj falë një udhëzimi të projektuar posaçërisht për më të vegjlit dhe që do të shpjegojë hap pas hapi konceptet fizike prapa Vetë-propelling raketa Dhe t'i bëjë ata të pasionuar për këtë temë.

Lini një koment

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×