menu

Pets & Animals

Pets & Animals

Dogs, Cats dhe shumë kafshë të tjera

 

Mësojnë qen tuaj për të dhënë dorëshkrim e tij

Një nga mashtrim më të famshme për të mësuar për të qen tuaj

A vdesin nga zilia, kur një nga miqtë tuaj ju tregon mashtrim fundit ai mësoi qenin e tij?

A mendoni se qeni juaj nuk do të bëhet i trajnuar dhe i sjellshëm, si qentë mikut tuaj? A nuk e dekurajojnë dhe të fillojnë trajnimin menjëherë.

Ne shumë ju rekomandojmë Training AmazonBasics Pet në mënyrë që për të arritur rezultate më të mëdha.

Ajo fillon nga bazat, më klasik i mësimeve që qentë të mësojnë dhe për të dhënë kthetrat për të komanduar.

Ajo fillon nga bazat, më klasik i mësimeve që qentë të mësojnë dhe për të dhënë kthetrat për të komanduar.

Në sajë të këtë tutorial ju do të mësojnë se si për të edukuar qen tuaj dhe për të marrë rezultate të mëdha në asnjë kohë!

Duke filluar nga bazat dhe kur qeni juaj ka bërë mirë, ajo shkon në mësimet më të artikuluar. Zbuloni ato në seksionin tonë Pet!

Lini një koment

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×