menu

Pets & Animals

Pets & Animals

Dogs, Cats dhe shumë kafshë të tjera

 

Setup kafaz manar miu

Setup kafaz manar miu

Krijo një kafaz të bukur për miqtë tuaj të vegjël të kafshëve

Mësojnë qen tuaj për të mos tërhequr

Mësojnë qen tuaj për të mos tërhequr

A mendoni se ecën me tuaj qen do të jetë shumë më shumë argëtim nëse treshe nuk ishte e fortë si një litar? Le të rregullojmë atë, e drejtë?

Këtu është një tutorial i dobishëm që do të mësojmë se si për të marrë qen tuaj për të ndaluar duke tërhequr në treshe!

Tren qen tuaj për të ndaluar leh

Tren qen tuaj për të ndaluar leh

Kush nuk ka ecur e kaluara një shtëpi apo apartament derë dhe dëgjoi qen brenda të shpërthejnë në që leh?

tutorial i sotëm është për të gjithë ata njerëz që jetojnë me ato qentë!

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×