menu

muzikë

Guitar, Piano, Drum dhe shumë më tepër

 

Formën e ju nga Ed Sheeran me gishta tutorial

Një mënyrë e mrekullueshme për të luajtur këngë të bukur nga Ed Sheeran

"Kjo eshte nje me gishta teknikë kitarë për të prekur vargjet me gishtat tuaj në vend të një marr.

Ky tutorial do të mësojmë se si për të luajtur kryevepër nga Ed Sheeran "formë prej jush", pikërisht me këtë teknikë.

Kënga është një nga këngët e fundit të britanikëve këngëtar-kompozitor.

Lëshuar në janar 2017 shpejt ka bërë një klasik për tifozët e Sheeran. Mëso për të luajtur këtë këngë të bukur dhe këndoi së bashku me miqtë tuaj me Lyrics poshtë.

Klubi nuk është vendi më i mirë për të

gjeni një dashnor

Pra bar është vendi ku unë shkoj

Mua dhe miqtë e mi në të shtëna tryezë bërë

Pirja e shpejtë dhe pastaj flasim ngadalshëm

Eja dhe të fillojë një bisedë me vetëm mua

Dhe besoni mua unë do t'i jepte një shans tani

Marrë dorën time, të ndaluar, të vënë van njeriu në jukebox

Dhe pastaj ne fillojmë për të kërcyer, dhe tani unë jam duke kënduar si

Girl, ju e dini se unë dua dashurinë tuaj

Dashuria juaj u punuar me dorë për dikë si unë

Eja tani, të ndjekin shembullin tim

Unë mund të jetë i çmendur, nuk do mend mua

Thuaj, djali, le të mos flasim shumë

Grab mbi ijët e mia dhe të vënë trupin në mua

Eja tani, të ndjekin shembullin tim

Eja, eja tani, ndiqni shembullin tim

Unë jam në dashuri me formën e jush

Ne shtytje dhe tërheq si një magnet të bëjë

Edhe pse zemra ime po bie shumë

Unë jam në dashuri me trupin tuaj

Dhe natën e fundit keni qenë në dhomën time

Dhe tani bedsheets mia erë si ty

Çdo markë e zbuluar ditë diçka të re

Unë jam në dashuri me trupin tuaj

Oh-I-oh-oh-I-I-oh-I

Unë jam në dashuri me trupin tuaj

Oh-I-oh-oh-I-I-oh-I

Unë jam në dashuri me trupin tuaj

Oh-I-oh-oh-I-I-oh-I

Unë jam në dashuri me trupin tuaj

Çdo markë e zbuluar ditë diçka të re

Unë jam në dashuri me formën e jush

Një javë në lëmë historia fillojë

Ne jemi duke shkuar jashtë në datën tonë të parë

Ju dhe mua të begatë, kështu që të shkojnë të gjithë ju mund të hani

Plotësoni up qese tuaj dhe unë mbushur një pjatë

Ne flasim për orë të tëra rreth ëmbël dhe i lagësht

Dhe si familja juaj është duke bërë në rregull

Lënë dhe për të marrë në një taksi, pastaj puth në backseat

Tregoj shoferi të bëjë të luajë radio, dhe unë jam duke kënduar si

Girl, ju e dini se unë dua dashurinë tuaj

Dashuria juaj u punuar me dorë për dikë si unë

Eja tani, të ndjekin shembullin tim

Unë mund të jetë i çmendur, nuk do mend mua

Thuaj, djali, le të mos flasim shumë

Grab mbi ijët e mia dhe të vënë trupin në mua

Eja tani, të ndjekin shembullin tim

Eja, eja tani, ndiqni shembullin tim

Unë jam në dashuri me formën e jush

Ne shtytje dhe tërheq si një magnet të bëjë

Edhe pse zemra ime po bie shumë

Unë jam në dashuri me trupin tuaj

Dhe natën e fundit keni qenë në dhomën time

Dhe tani bedsheets mia erë si ty

Çdo markë e zbuluar ditë diçka të re

Unë jam në dashuri me trupin tuaj

Oh-I-oh-oh-I-I-oh-I

Unë jam në dashuri me trupin tuaj

Oh-I-oh-oh-I-I-oh-I

Unë jam në dashuri me trupin tuaj

Oh-I-oh-oh-I-I-oh-I

Unë jam në dashuri me trupin tuaj

Çdo markë e zbuluar ditë diçka të re

Unë jam në dashuri me formën e jush

Come on, të jetë fëmijën tim, eja

Come on, të jetë fëmijën tim, eja

Come on, të jetë fëmijën tim, eja

Come on, të jetë fëmijën tim, eja

Come on, të jetë fëmijën tim, eja

Come on, të jetë fëmijën tim, eja

Come on, të jetë fëmijën tim, eja

Come on, të jetë fëmijën tim, eja

Unë jam në dashuri me formën e jush

Ne shtytje dhe tërheq si një magnet të bëjë

Edhe pse zemra ime po bie shumë

Unë jam në dashuri me trupin tuaj

Mbrëmë ju keni qenë në dhomën time

Dhe tani bedsheets mia erë si ty

Çdo markë e zbuluar ditë diçka të re

Unë jam në dashuri me trupin tuaj

Come on, të jetë fëmijën tim, eja

Come on, të jetë fëmijën tim, eja

Unë jam në dashuri me trupin tuaj

Come on, të jetë fëmijën tim, eja

Come on, të jetë fëmijën tim, eja

Unë jam në dashuri me trupin tuaj

Come on, të jetë fëmijën tim, eja

Come on, të jetë fëmijën tim, eja

Unë jam në dashuri me trupin tuaj

Çdo markë e zbuluar ditë diçka të re

Unë jam në dashuri me formën e jush

 

Lini një koment

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×