menu

Mind & Soul

Mind & Soul

Yoga, Psikologji, Fetë, Filozofia dhe më shumë

 

Mëso artin e bindjes

Modifiko qëndrimet dhe sjelljet

Persuasion shpesh është quajtur një art, por në realitet ajo mund të përkufizohet në mënyrë të sigurtë si një shkencë.

Sjellja e njeriut është i qeverisur nga motivimet dhe ligji psikologjikes që të na udhëzojë në zgjedhje çdo ditë së.

Në çdo zgjedhje kemi marrë, në fakt, ka disa faktorë që lëvizin sjelljen tonë në një drejtim. Persuasion na lejon për të ndërhyrë në këtë drejtim dhe për të shkuar sjelljen drejt një drejtim të caktuar.

Për ta bërë këtë, ka disa teknika, secili në mënyrën e vet.

Kurioz për të mësuar se si të bëhet kjo?

Vetëm klikoni në video dhe të gjetur se si për të zbatuar ligjet e psikologjisë në jeta e përditshme.

Lini një koment

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×