menu

Gjuhe

Anglisht, Spanjisht, kineze dhe shumë më tepër

 

fjalë të thjeshta në Hindi

flasin gjuhën e kontinentit indian

Hindi është folur kryesisht në pjesën veriore dhe qendrore dhe është pjesë e Indo-evropian log gjuhë.

Është një nga gjuhët e njohura nga kushtetuta e Indisë së bashku me gjuhën angleze, për të cilën vetë kushtetuta është e shkruar në gjuhën angleze dhe në Hindi.

Është i katërti gjuha më e folur në botë pas Mandarin, spanjisht dhe anglisht, për këtë arsye, për të mësuar fjalët më të zakonshme dhe frazat do të kthehet shumë të dobishme dhe do t'ju lejojë për të biseduar me kaq shumë njerëz në botë.

Çfarë je duke pritur? Vetëm klikoni në video dhe të gjetur se si për të thënë fjalën tuaj të parë në Hindi tani!

Artikuj që kanë lidhje

Lini një koment

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×