menu

Gjuhe

Anglisht, Spanjisht, kineze dhe shumë më tepër

 

Prezantoni veten në Hindi

Përmbushur një shumë njerëz në udhëtimet tuaja në Indi

Gjatë udhëtimeve tuaja ju do të keni zbuluar sa bukur është të dini se si të përdorin gjuhën e vendit të paktën bazat.

Për këtë arsye ne ju ofrojmë një tutorial të madhe për të mësuar se si të paraqesin veten në gjuha Hindi.

Hindi është një gjuhë ose një vazhdimësi dialekt i gjuhëve, nënkontinenti indian, dhe është folur kryesisht në India.It veriore dhe qendrore është pjesë e gjuhëve indo-evropiane.

Vetëm klikoni në video dhe të përgatiten për udhëtimin tuaj të ardhshëm në një vend më të bukur në botë. Ju do të mësoni Kultura e indian njerëzit përmes gjuhës së tyre.

Lini një koment

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×