menu

Gjuhe

Anglisht, Spanjisht, kineze dhe shumë më tepër

 

150 frazat italiane

Feel fllad e Roma dhe Venecia folur Italisht

Italiane është një gjuhë shumë e lashtë, ajo zbret direkt nga latinisht, Gjuha e folur në perandorinë e lashtë romake, dhe për këtë arsye ajo do të mund të marrin në konsideratë një shumë larg afërm i çdo gjuhë e folur në botën perëndimore.

Ju tani mund të mësoni 150 fraza të dobishme që do të bëjë që ju të kuptoni se si anglisht mund të jetë i ngjashëm me gjuhët latine, por që do të ju jap mundësi për të folur dhe për të përmbushur një shumë të personave në udhëtimin tuaj të ardhshëm në Itali.

Ju do të jenë në gjendje për të kërkuar informacione dhe hani një pjatë e spageti në një restorant pranë Koloseu flet italian.

Pra, çfarë jeni duke pritur për të? Fillojnë tani për të flasin italisht.

Lini një koment

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×