menu

Gjuhe

Anglisht, Spanjisht, kineze dhe shumë më tepër

 

Prezantoni veten në kinezisht

Prezantoni veten në kinezisht

Kina ka një miliardë njerëz, të mësojnë se si për të futur veten për secilin prej tyre

udhëzues bazë italiane

udhëzues bazë italiane

Italian është një nga më të gjuhës së lashtë ... mësuar bazën e saj

Japanese mësim futur

Japanese mësim futur

125 milion njerëz flasin japonisht ... ju mund të jetë edhe një

Hyrje në italian për të gjithë

Hyrje në italian për të gjithë

Doni të mësojnë Italisht? A ju duan kulturën italiane dhe gjuhën? A doni për të vizituar Italinë dhe të jetë në gjendje për të kuptuar se çfarë njerëzit thonë për ju? Hidhni një sy në këtë video tutorial!

Leviz hapat e parë drejt spanish me këtë tutorial

Leviz hapat e parë drejt spanish me këtë tutorial

"I hedh spanjisht tim në ajër disa herë duke i thënë ayo nuk comprendo"!

Jo më shumë sot: ka disa këshilla që do t'ju ndihmojnë në mësimin e Gjuha spanjolle shumë më intuitive dhe të shpejtë!

A jeni gati? Vamos A Empezar ... .Një entender!

Zbulo sekretet e gjuhës së trupit me këtë udhëzues

Zbulo sekretet e gjuhës së trupit me këtë udhëzues

Ajo quhet komunikim joverbal dhe karakteristikat e tij kryesore janë natyra misterioze, bukuri dhe mbi të gjitha e saj dykuptimësi, E cila shpesh çon në keqkuptime.

Çdo gjë varet nga gjuha e trupit, E cila i jep zë mendimeve tona reale ...

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×