menu

Games

Videogames, Cards, truket Magician dhe shumë më tepër

 

Barbie përbëjnë artist tutorial

Barbie është ende më i dashur

Barbi është një linjë kukull modës komercializuar nga Mattel që nga mars 9, 1959. Ajo është kukull më të shitur në botë dhe produkt kryesor i shtëpisë së saj të prodhimit.

Barbara Millicent Roberts, i njohur më mirë si Barbie, është ende një nga lojërat më të dashur në botë dhe përdorimi i saj ka evoluar së bashku me interesat e fëmijëve dhe në fakt disa video lojërat kanë dalë.

Kjo video është tutorial i plotë i një nga lojërat më të dashur Barbie të viteve të fundit: Barbie përbëjnë artist.

Vetëm klikoni në video dhe të zbuloni të gjitha sekretet e lojës Barbie videove!

Lini një koment

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×