menu

DIY & Bricolage

DIY & Bricolage

Fornitures, stencils, Home & Garden dhe shumë më tepër

 

Bëni vet krahun robotik

Një robot pabesueshme bërë me karton dhe shiringa

Jo eja! Video si kjo me të vërtetë na hypnotize! Mendova se ishte e pamundur për të krijuar një krahu mekanik në shtëpi që mund të vërtetë të lëvizin në sajë të një sistemi hidraulik.

Mendova se ishte e pamundur të paktën për ne të vdekshmit e zakonshëm.

Por jo vetëm që është e mundur, por për të bërë atë që ju nuk do të duhet fibër karboni, Kevlar ose materiale të tjera të shtrenjta, por vetëm karton dhe disa shiringa!

Absurd, e drejtë? Watch this video por të jenë të kujdesshëm kur ju filloni të shikuar atë që ju nuk mund të shmangur të filluar duke punuar për të ndërtuar krahun tuaj robotik dhe të lë përshtypje miqtë dhe të afërmit!

Lini një koment

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×