menu

DIY & Bricolage

DIY & Bricolage

Fornitures, stencils, Home & Garden dhe shumë më tepër

 

Krijo një makinë shitëse me karton

Ju mund të pini një pije nga një makinë të bukur kartoni shitëse të bërë nga ju

Ka gjëra që janë përdorur për të parë të gjitha ditët e jetës sonë, por ne kurrë nuk do të mendojnë se ata mund të bëhen në shtëpi.

Në këtë tutorial do të mësojmë të bëjmë me një të thjeshtë kartoni një automat automatik që me të vërtetë punon !!!

Përgatitja gërshërë dhe ngjitës, është koha për të bërë përshtypje miqve tuaj duke i ofruar atyre një pije të ftohtë.

Gjeni një monedhë për të shuar etjen tuaj ose të hani një meze të lehtë, të vënë makinën tuaj të re shitëse në dhomën tuaj dhe për të shmangur përçart në shtëpi duke kërkuar për diçka për të ngrënë, përdorimi i monedhave për të ndihmuar ju të mos abuzojnë atë.

Lini një koment

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×