menu

biznes

Biznes

Finance, Intervistë, Marketing dhe shumë më tepër

 

Kthejeni anglisht tuaj bazë në biznes anglisht

Kthejeni anglisht tuaj bazë në biznes anglisht

English është gjuha ndërkombëtare e biznesit: në 2016 për të folur një anglishte e rrjedhshme është një kërkesë themelore, ka kërkuar gjithnjë e më shumë nga kompanitë.

Ne e shohim nëpër këtë tutorial se si të bëjnë një ndryshojë në anglisht tuaj!

Shkruaj në një mënyrë më efikase

Shkruaj në një mënyrë më efikase

puna juaj kërkon aftësitë e të shkruarit? Raportet dhe email janë rendi i ditës?

Nëse aftësitë e të shkruarit janë karta juaj thirrja e biznesit tuaj ju nuk mund të humbasë këtë tutorial!

Social media marketing: si për të promovuar biznesin tuaj në eksitim

Social media marketing: si për të promovuar biznesin tuaj në eksitim

eksitim, Rrjeti social i themeluar nga blogerët amerikane në 2006, Ka shpërthyer në popullaritet, dhe sigurisht është folur jo vetëm për thashetheme mbi jetën e të famshëm, por ajo është gjithashtu e përdorur gjerësisht nga pronarët e bizneseve që duan të promovuar biznesin e tyre. Gjej se si!

Si për të ngritur një faqe të biznesit në facebook

Si për të ngritur një faqe të biznesit në facebook

Ngritur Faqe biznesitnë facebook është e shpejtë dhe e lehtë: me disa klikime ju mund të krijoni një faqe për tuaj kompani, tuaj markë ose partneri juaj organizatë, Lidh me shumë njerëz!

Le të së bashku se si të bëjmë atë!

Mëso për të komunikuar në mënyrë efektive

Mëso për të komunikuar në mënyrë efektive

aftësitë efektive të komunikimit janë themelore për sukses në shumë aspekte të jetës, sidomos shumë punë kërkon aftësi të mira komunikimi dhe njerëz me aftësi të mira të komunikimit zakonisht gëzojnë Marrëdhëniet më të mira ndërnjerëzore me familjen dhe miqtë.

Pra, kjo është mirë për të mësuar disa truket për të qenë më fluide në komunikimi dhe gjuha, Duke e bërë veten e tij në mënyrë të qartë e kuptueshme dhe miratimin e një Qëndrimi aktiv i të dëgjuarit dhe shkëmbejnë me bashkëbiseduesit tonë!

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×