menu

Art & kreativiteti

Art & kreativiteti

Origami, Pikturë, Fimo dhe shumë më tepër

 

Visual iluzion vizatim tutorial

Një krokodil po del nga fletë

Vizatimet e objekteve që vijnë nga fletë janë iluzione spektakolare që na magjeps dhe ne shikojmë për orë të tëra.

Falë këtë tutorial ne do të mësojnë se si për të krijuar një iluzion të pabesueshme, ne do të tërheqë një mrekullueshëm dhe e frikshme krokodil se të jesh në një pozicion të caktuar dhe eliminuar sfond në vendin e duhur do të vërtetë të duket për të dalë nga fletë fletë!

Watch video tani dhe filloni miqtë tuaj me këtë iluzion që do të largohet nga ju të hapur!

Lini një koment

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×