menu

Art & kreativiteti

Art & kreativiteti

Origami, Pikturë, Fimo dhe shumë më tepër

 

Bojë me shtupë pambuku

Një mënyrë e re krijuese për të pikturuar

Sot kreativiteti në pikturë ka arritur nivele shumë të larta.

Ju mund të krijoni vepra arti me çdo gjë dhe çdo gjë më lart, me ushqim në pjatë, kafe në një pecetë ose madje edhe duke përdorur shkopinj të thjeshtë pambuku.

Mësoni një inovativ dhe të mahnitshëm teknikë Që do t'ju lejojë të krijoni piktura të bukura duke i dhënë asaj kontaktin tuaj personal!

Përgatitni një kanavacë të zbrazët dhe shkopinj pambuku dhe filloni të derdhni ngjyra të paleta, pikturat tuaja do të jenë reale impressionist kryeveprat.

Lini një koment

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×