menu

Art & kreativiteti

Art & kreativiteti

Origami, Pikturë, Fimo dhe shumë më tepër

 

Pashkëve Veza Art

Përgatitur një surprizë për këtë Pashkë

Pashkët është një nga festivalet më popullore nga fëmijët ... nuk ka nevojë të prishë kuptimin e krishterë të festës.

Për të rriturit është një mundësi e bukur për të ndarë kohën miqtë dhe familjen Ndërsa fëmijët mund të shijojnë çokollatën, të gjejnë surpriza dhe të kërkojnë Vezë në kopsht.

Krijo vezë të bukura për të gjetur fëmijët tuaj me këtë tutorial të madh. Ju do të mësoni të bëni Vezë me ngjyrë E hijeve të ndryshme me hije të bukur dhe venat që thyejnë shell.

Ju mund të përgatitni vezë me fëmijët tuaj dhe të bëni aktivitet të thjeshtë dhe argëtues së bashku.

Klikoni një herë në video dhe përgatitur pashkët me Topvideotutorial.com

Lini një koment

 

Bashkohu Top video tutorial

 

 

×