мени

Техника

Десктоп, паметен телефон и таблет, Софтвер, беспилотни летала, роботи и многу повеќе

 

Филмски туториал со Фотошоп

На Холивуд атмосфера за вашите слики

Денес со слика софтвер за уредување може да направи неверојатни нешта и да се сврти обичните фотографии секојдневно во вистински уметнички дела достојни за професионални фотографи.

Со цел да бидат во можност да се добие резултатите од одредено ниво, сепак, мора да биде во можност да ги користат овие софтвер многу добро. Во ова видео туториал ќе научите како да користите фотомонтажата софтвер пар екселанс: Фотошоп.

Особено ние ќе научат како да им дадеме на нашите слики погледне достојни на филмски ѕвезди.

Подгответе се да ја играат видео и да се создаде убава професионални фотографии за вашиот албуми. Сеќавањата на вашите празници или важни настани во животот никогаш нема да биде толку убава.

Остави коментар

 

Зачлени Топ Видео Почетен курс

 

 

×