мени

Техника

Десктоп, паметен телефон и таблет, Софтвер, беспилотни летала, роботи и многу повеќе

 

Adobe Lightroom туториал

Adobe Lightroom туториал

Уредување на вашите фотографии со професионален софтвер

Jailbreak ios9 со себе

Jailbreak ios9 со себе

Конечната верзија на iOS 9 беше објавен од страна на Apple во септември и првичната 9.0 ослободи брзо беше проследено со ажурирање бубачка фикс во iOS 9.0.1, тогаш 9.0.2 кон крајот на септември.

Подобрување на вашиот Windows 10 користи со овој туториал

Подобрување на вашиот Windows 10 користи со овој туториал

Како да го користите Windows 10: Тука водич за почетници!

Ова ги покрива 10 Windows Start менито, System Settings, Windows 10 Универзална апликации, таскбарот, Cortana дигитален асистент, Task View (Повеќе монитори), File Explorer, Известување област, акција центар, Show Desktop, и Snap ас.

Како да им овозможи мулти-прозорец во Андроид слез

Како да им овозможи мулти-прозорец во Андроид слез

Google ги спакувал тони на нови карактеристики и можности во најновиот Андроид 6.0 слез мобилен оперативен систем. Има многу повеќе да се истражуваат во најновиот оперативен систем.

Денес, ние се фокусираме на уште една скриена функција Андроид 6: мулти-прозорец.

Вашиот паметен телефон може да стане 3D холограмот проектор. Најди ги како!

Вашиот паметен телефон може да стане 3D холограмот проектор. Најди ги како!

на holografic револуција доаѓа, но откривањето не е нова, некој веќе се обиде да го продаде како идеја преку Kickstarter неуспешно, исто така, бидејќи нема потреба да потрошат пари за да можете да го направите со изнаоѓање на неколку компоненти кои речиси сите имаме дома!

 

Зачлени Топ Видео Почетен курс

 

 

×