мени

Миленичиња и животни

Миленичиња и животни

Кучиња, мачки и многу други животни

 

Научи вашето куче да им даде на неговата шепа

Еден од најпознатите трик да ги учат на вашето куче

Дали умираат од завист кога еден од вашите пријатели ви покажува последната трик тој се предава своето куче?

Дали мислите дека вашето куче никогаш нема да стане обучени и љубезен како кучиња на вашиот пријател? Не обесхрабри и да започне обука веднаш.

Ние високо ви препорачуваме Обука AmazonBasics миленичиња со цел да се постигне поголема резултати.

Започнува од основите, повеќето класични на учењата кои кучиња учат и да се даде на шепа за да го заповедам.

Започнува од основите, повеќето класични на учењата кои кучиња учат и да се даде на шепа за да го заповедам.

Благодарение на овој туториал ќе научите како да се едуцираат за вашето куче и да добиете одлични резултати во ниеден момент!

Почнувајќи од основите и кога вашето куче стана добро, тоа оди на повеќе зглобни учења. ги најдете во нашата секција миленичиња!

Остави коментар

 

Зачлени Топ Видео Почетен курс

 

 

×