мени

Миленичиња и животни

Миленичиња и животни

Кучиња, мачки и многу други животни

 

дома хрчак

дома хрчак

Креирање на замокот за да ви прекрасна миленичиња!

Научи вашето куче да се повлече

Научи вашето куче да се повлече

Дали сметате дека се шета со вашиот куче ќе биде многу позабавно ако поводник не е цврста како јаже? Ајде да се поправи тоа, нели?

Тука е корисна туториал кој ќе ве научи како да се добие вашето куче да запре влече на поводник!

 

Зачлени Топ Видео Почетен курс

 

 

×