мени

Умот и душата

Умот и душата

Јога, психологија, религии, философија и многу повеќе

 

Масажа туториал за почетници

Секој може да се научат како да се направи една убава масажа

уморни од кажувам вашиот партнер дека не сте во можност да се направи добра масажа Дали сте?

Дали сакате да изненади вашата љубов со интензивна и сензуална масажа, но во исто време релаксирачки?

Ние не може да направи чуда, но благодарение на ова видео туториал ќе ги научат тајните на добар масажа и со малку пракса, сигурно ќе постигне одлични резултати!

Не ви се верува? Погледнете го видеото сега и да дознаете колку е лесно масажа е.

Види го заедно со вашиот партнер барем можете да ги вежбате заедно и да се релаксира, по долго дена на работа

Остави коментар

 

Зачлени Топ Видео Почетен курс

 

 

×