мени

Умот и душата

Умот и душата

Јога, психологија, религии, философија и многу повеќе

 

Запознајте се со уметноста на убедување

Измени ставови и однесувања

Убедување често се нарекува уметност, но во реалноста тоа може безбедно да се дефинира како наука.

Човековото однесување е регулирано со мотивации и психолошки закони дека не води во изборот секој ден.

Во секој избор што се, всушност, постојат неколку фактори кои се движат на нашето однесување во една насока. Убедување ни овозможува да се меша во оваа насока и да се движат на однесување кон дадена насока.

За да го направите ова, постојат неколку техники, секој на свој начин.

Љубопитни да дознаете како да го направам тоа?

Само кликнете на видео и да дознаете како да се применуваат законите на психологијата секојдневниот живот.

Остави коментар

 

Зачлени Топ Видео Почетен курс

 

 

×