мени

Јазик

Англиски, шпански, кинески и многу повеќе

 

Едноставни зборови во хинди

не го зборува јазикот на Индискиот континент

Hindi се зборува, главно во северниот и централниот дел и е дел од Индоевропски јазикот се логирате.

Е еден од признати со Уставот на Индија заедно со англискиот, за која самиот устав е напишан на англиски и хинди јазик.

Е четврта најзборуван јазик во светот, по мандаринскиот, шпански и англиски јазик, поради оваа причина, учење на најчестите зборови и фрази, ќе се врати многу корисни и ќе ви овозможи да се разговара со толку многу луѓе во светот.

Што чекаш? Само кликнете на видео и да дознаете како да се каже вашиот прв збор во хинди сега!

Остави коментар

 

Зачлени Топ Видео Почетен курс

 

 

×