мени

Јазик

Англиски, шпански, кинески и многу повеќе

 

Воведување на себе си во хинди

Се сретнат со многу луѓе за време на патувањето во Индија

За време на патувањето ќе откриеш колку се убави тоа е да се знае како да се користи на локалниот јазик, барем основите.

Поради оваа причина ние ви нудиме голем туториал за да дознаете како да се претстават себеси во Хинди јазик.

Hindi е јазик или дијалект континуум на јазиците, индискиот потконтинент, и се зборува, главно во северните и централните India.It е дел од индо-европски јазици.

Само кликнете на видео и да се подготви за вашето следно патување на еден од најубавото место во светот. Ќе ги научат култура на индиската луѓето преку нивните јазик.

Остави коментар

 

Зачлени Топ Видео Почетен курс

 

 

×