мени

Јазик

Англиски, шпански, кинески и многу повеќе

 

Вовед во италијански за секого

Вовед во италијански за секого

Дали би сакале да да научат италијански? Дали ти сакам италијанската култура и јазик? Дали сакате да ја посети Италија и да биде во можност да се разбере она што луѓето велат за вас? Да ги разгледаме во ова видео туториал!

Се движат вашите први чекори кон шпански со ова упатство

Се движат вашите први чекори кон шпански со ова упатство

"Јас фрли ми шпански во воздухот понекогаш велејќи Ayo не comprendo"!

Нема повеќе денес: постојат некои совети кои ќе ви помогнат во учењето на Шпански јазик многу повеќе интуитивна и брзо!

Дали си спремен? Vamos a empezar ... .А совпаѓање!

Дознаете тајните на јазикот на телото со ова упатство

Дознаете тајните на јазикот на телото со ова упатство

Тоа се нарекува невербална комуникација и нејзините главни карактеристики се мистериозен карактер, шарм и над сите двосмисленост, Што често доведува до недоразбирања.

Сè зависи од јазик на телото, Која им дава глас на нашите вистински мисли ...

 

Зачлени Топ Видео Почетен курс

 

 

×