мени

храна

Колачи, бисквити, вкусни јадења и многу повеќе

 

Стуткани крем рецепт

За вашето време чај

For a typical English afternoon, you should start preparing tea, the scones, a bit of jam.

If you want to serve your guests a true delicacy you can also prepare the clotted cream.

Do not you know what it is? It's simple, is a classic English sweet that in antiquity was prepared leaving the cream on the clade stoves, spilling overnight. The heat solidified the cream and made a crust on the surface of the cream.

Во тоа време овој крем беше вистински деликатес, Многу скапо и се задржани за важни моменти и само за богатите луѓе.

Денес, меѓутоа, може да се создаде оваа особеност на англиската традиција само со кликнување на видео и по рецепт чекор-по-чекор. Што чекаш amaze сите со одгледувам античките англиски традиција?

Остави коментар

 

Зачлени Топ Видео Почетен курс

 

 

×