мени

бизнис

Бизнис

Финансии, Интервју, маркетинг и многу повеќе

 

Започнете сега капка превозот бизнис

Вашиот нов бизнис е само еден туториал далеку од вас

Дали мислите дека да се започне нов бизнис, ќе ви треба една планина на пари и соодветните структури?

Ова упатство накратко ќе ви објасни како да започнете нов бизнис со користење на капка превозот, Односно дека продажбата модел кој им овозможува на продавачот да почнат да ги продаваат без соодветна магацини или објекти.

Откако ќе се направи продажба, ќе се јавите на снабдувач кој ќе го организира испорака на стоката.

Вршење на овој вид на продажба е полесно отколку што тоа го прави и тоа е сега можете да го учат, благодарение на ова упатство.

Само кликнете на видео и да почне вашиот нов бизнис сега.

Поврзани елементи

Остави коментар

 

Зачлени Топ Видео Почетен курс

 

 

×