мени

бизнис

Бизнис

Финансии, Интервју, маркетинг и многу повеќе

 

Microsoft Access 2017 - водич

Microsoft Access 2017 - водич

Почнуваат да се прават лесно бази на податоци на вашиот десктоп

Претворете го вашиот основни англиски јазик во деловен англиски јазик

Претворете го вашиот основни англиски јазик во деловен англиски јазик

Англиски е меѓународен јазик на бизнисот: во 2016 да зборуваат одлично познавање на англиски јазик е основен услов, повеќе се барани од страна на компаниите.

Ние се види преку овој туторијал како да се направи промена на вашиот англиски јазик!

Напиши во поефикасно начин

Напиши во поефикасно начин

Вашата работа бара вештини за пишување? Извештаи и пораки се цел на ден?

Ако вештини за пишување се вашите повикувајќи картичка на вашиот бизнис не може да го пропушти овој туториал!

Социјалните медиуми маркетинг: како да се промовира вашиот бизнис на Твитер

Социјалните медиуми маркетинг: како да се промовира вашиот бизнис на Твитер

Твитер, Социјалната мрежа основана од страна на Американски блогери во 2006, Експлодира во популарност, и, секако, се зборува не само за озборувања на славна личност живот, но тоа е исто така широко се користи од страна на сопственици на бизнис кои сакаат да ги промовираат своите бизниси. Најди ги како!

Како да се воспостави бизнис страница на Фејсбук

Како да се воспостави бизнис страница на Фејсбук

Поставување на бизнис страницана фејсбук е брзо и лесно, со само неколку клика може да се создаде страница за вашиот Компанијата, Вашиот бренд или вашиот организација, Што ги поврзува со многу луѓе!

Ајде сите заедно да го направи тоа!

Научете како да ефективно да комуницираат

Научете како да ефективно да комуницираат

Ефективни комуникациски вештини се од фундаментално значење за успех во многу аспекти на животот, особено многу работни места бараат силни комуникациски вештини и луѓе со добри комуникациски вештини обично уживаат подобри меѓучовечки односи со семејството и пријателите.

Па затоа е добро да се научат неколку трикови за да биде повеќе течност во комуникација и јазик, Со што се јасно разбрана и донесување на активен однос на слушање и размена со нашиот соговорник!

 

Зачлени Топ Видео Почетен курс

 

 

×