мени

Убавина - & - Мода

Убавина и мода

Шминка, облека, коса, нокти и многу повеќе

 

сирена плетенка

Погледнете ја магијата на сирените во вашата коса

Сирени се магични и мистериозна креации, во заедничката имагинација и неодолива легенди за морски мажите.

Нивната песна збунети капетани и се протегала на патување ѓ Ulysse да ITACA.

Нивната тајна пееше, но нивните беликожатаи нивните свиленкаста коса ги направи неодолива.

Благодарение на овој туториал ќе научите како да направите една убава плетенка исто како онаа на сирените кои ќе ви даде неодолив изглед.

Опејува морнарите како вистинска сирена, благодарение на ова видео можете дури и не ќе треба да пее.

Остави коментар

 

Зачлени Топ Видео Почетен курс

 

 

×