мени

Уметност и креативност

Уметност и креативност

Оригами, Сликарство, FIMO и многу повеќе

 

Визуелната илузија цртање туториал

А крокодилот излегува на листот

Цртежи на објекти кои доаѓаат надвор од листот се спектакуларни илузии дека ни фасцинира и ние со нетрпение часови.

Благодарение на овој туториал ние, исто така, ќе научат како да се создаде неверојатна илузија, ние ќе подготви згодна и страшно крокодил дека да се биде во одредена положба и отстранување на позадина на право место навистина ќе чини да се излезе од лист на лист!

Погледнете го видеото и да почне вашиот пријател со овој илузија кои ќе ве остават отвори!

Остави коментар

 

Зачлени Топ Видео Почетен курс

 

 

×